Disclaimer

internationaleverhuizing.be is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website internationaleverhuizing.be. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op internationaleverhuizing.be staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op internationaleverhuizing.be is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij verhuizers

Voordelen van internationaleverhuizing.be

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere verhuizers uit uw buurt.

  • Het is snel, simpel en 100% gratis!
  • Vergelijk prijzen en services.
  • Ontvang offertes op maat.
  • Geheel vrijblijvend!
  • Ontvang de beste aanbiedingen
Bespaar tot wel 30 % op uw kosten en vraag offertes aan via internationaleverhuizing.be.

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de verhuizer dat het beste bij uw wensen en budget past.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verhuizen kan op onze Google+ pagina!

Ervaringen van andere bezoekers

“Verhuisbedrijven vergelijken via deze site gaat erg snel. Ik kreeg 6 offertes thuis gestuurd, daar kon ik een makkelijke keuze uit maken.”
T. van der Wiel, Leuven

“Ik was met spoed op zoek naar een internationale verhuizer en kreeg binnen een dag al 6 verschillende offertes! Hierdoor kon ik goed vergelijken en alles snel regelen.”
P. van Oosteren, Brussel

“Door de stress uit handen te nemen, heb ik een verhuizer gevonden die mij kan helpen. Ik heb nogal een hectisch leven dus was erg content met deze site. Hierdoor hoefde ik alleen maar voor 1 keer mijn gegevens in te vullen en ontving 6 offertes.”
Y. Ackaert, Lokeren

Wilt u verhuizers vergelijken? Vraag op internationaleverhuizing.be nu gratis offertes aan en bespaar op de kosten! Snel, gemakkelijk en eenvoudig!