Happy To Serve

internationaleverhuizing.be is onderdeel van Happy To Serve
Happy To Serve heeft als doel consumenten en bedrijven over de gehele wereld met behulp van online offerteaanvragen bij elkaar te brengen. Klanttevredenheid staat bij Happy To Serve hoog in het vaandel. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Consumenten
U vraagt via onze website geheel gratis en vrijblijvend offertes aan bij meerdere bedrijven bij u in de buurt. Deze bedrijven nemen vervolgens contact met u op om hun aanbod aan u voor te leggen. Op basis van de prijs- en kwaliteitsindicaties kunt u als consument een keuze maken tussen 6 bedrijven.

Vraag nu offertes aan bij verhuizers.

Bedrijven
Happy To Serve biedt u als bedrijf de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige offerteaanvragen van consumenten te ontvangen. Als klant van Happy To Serve krijgt u niet alleen een gratis vermelding op internationaleverhuizing.be maar ontvangt u ook direct offerteaanvragen in uw mailbox. Het enige dat u hoeft te doen is uw voorstel aan uw nieuwe klant voor te leggen.

Meld u zich als bedrijf nu aan op internationaleverhuizing.be.


Contactgegevens

Happy to Serve
7950 W Sunset Blvd #404
Los Angeles, CA 90046 - USA
Nederland
Email: [email protected]
Tel: +16 195 00 1440
Fax: +31-10-808-0414

Voordelen van internationaleverhuizing.be

Vraag in 2 minuten offertes aan bij meerdere verhuizers uit uw buurt.

  • Het is snel, simpel en 100% gratis!
  • Vergelijk prijzen en services.
  • Ontvang offertes op maat.
  • Geheel vrijblijvend!
  • Ontvang de beste aanbiedingen
Bespaar tot wel 30 % op uw kosten en vraag offertes aan via internationaleverhuizing.be.

Vergelijk op makkelijke wijze prijzen en diensten. Kies vervolgens de verhuizer dat het beste bij uw wensen en budget past.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verhuizen kan op onze Google+ pagina!

Ervaringen van andere bezoekers

“Verhuisbedrijven vergelijken via deze site gaat erg snel. Ik kreeg 6 offertes thuis gestuurd, daar kon ik een makkelijke keuze uit maken.”
T. van der Wiel, Leuven

“Ik was met spoed op zoek naar een internationale verhuizer en kreeg binnen een dag al 6 verschillende offertes! Hierdoor kon ik goed vergelijken en alles snel regelen.”
P. van Oosteren, Brussel

“Door de stress uit handen te nemen, heb ik een verhuizer gevonden die mij kan helpen. Ik heb nogal een hectisch leven dus was erg content met deze site. Hierdoor hoefde ik alleen maar voor 1 keer mijn gegevens in te vullen en ontving 6 offertes.”
Y. Ackaert, Lokeren

Wilt u verhuizers vergelijken? Vraag op internationaleverhuizing.be nu gratis offertes aan en bespaar op de kosten! Snel, gemakkelijk en eenvoudig!